02
Vin, Iun

Foto: Arhivă

Sănătate

Numele meu este Manuela Moldovan si fac parte din familia Best Optic încă din prima zi.

Au trecut 10 ani de atunci și parcă a fost ieri...Am ajuns să lucrez aici printr-o conjunctură fericită, pregătirea mea inițială nu a avut legătură cu optica.Bineînțeles, nu a fost ușor, a trebuit să învăț, să acumulez cunostințe, ca să ajung să îndrăgesc ceeace fac acum.

Best Optic înseamnă pentru mine oamenii alături de care am trăit și trăiesc momente frumoase, de la care am avut, și încă am multe de învățat, de împărtășit, persoane deosebite, prieteni,o a doua familie.

Da, am început, încet, cu pași mici, dar siguri, ca și consultant de vânzări, împarțindu-mă între familie și muncă.A fost, și este, un noroc și o binecuvântare, faptul ca am îmbrățișat aceasta meserie, si am făcut-o cu tot dragul, curiozitate și dedicare.Și, drept să spun, nu cred în întâmplări. Acesta este drumul ce trebuia să îl urmez. Au fost încercări, provocări, reușite, și chiar greșeli, din care am învățat, nu degeaba și vorba populară "din greșeli înveți".Mare adevăr.

Best Optic este acel loc în care fac ceea ce îmi place șicu multă pasiune.Și când ai noroc să găsești acel lucru, acea îndatorire pe care o faci din tot sufletul, nu îi mai dai drumul, nu renunți.

Acum sunt optometrist.Am ales aceasta din dorința de cunoaștere. Fac cu mult drag această meserie și nu aș renunța nicicând.În plus îmi oferă bucurie,satisfactie, siguranță, liniște sufletească. În Best Optic nu simt plafonare, mă dezvolt continuu, învăț, avansez,țintesc spre performanță.Mereu e ceva nou și incitant.

Am ales Best Optic pentru statornicia și siguranța resimțite, pentru toate soluțiile corecte și necesare oferite cu profesionalismpacienților, pentru transparența și corectitudinea cu care i-am obișnuit pe toți cei care ne trec pragul. Și nu în ultimul rând, pentru verticalitatea de care dăm dovadă.

Respectul cu care este tratat fiecare client de la primul pas pe care îl face în optica, căldura cu care este întâmpinat, zâmbetul nelipsit, sunt alte lucruri pentru care mă mândresc că aparțin acestei familii, dar și pentru valoarea adusă opticii brașovene și nu numai, pentru lucrurile unice făcute aici.

Best Optic pentru toate provocările,pentru că niciodată nu e monoton, pentru fericirea si mulțumirea din ochii pacientilor,pentru lacrimile lor de bucurie. Nu cred că cineva se naște învățat, ci învățam singuri, prin noi sau primind învățături ,sfaturi,de la cei ce știu mai mult și vor să împărtășească. Și,am fost norocoasă că am avut, și am, "învățători",iar la rândul meu, acum, împărtășesc cu drag din experiența mea,ofer ajutorul meu.

Sunt fiică, soră, soție, și acum mămică a două comori.Încerc să mă împart egal între muncă și familie,și de cele mai multe ori,reușesc, și asta mă bucură.Sunt mulțumită, fericită, liniștită,și aceasta are o importanță mare.Dacă eu sunt așa, si familia mea,cei dragi mie,cei din jurul meu,sunt așa.

Best Optic înseamnă familie,traditie,zâmbete, bucurie, împlinire sufletească si profesională,provocare,soluții pentru vedere,toate la un loc.

Ai încredere. Vezi cu ochii tăi…10 ani de Best Optic


Manuela Moldovan

optometrist


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: