30
Mie, Nov

Foto: Arhivă

Sănătate

Te-ai gândit vreodată că poți să slăbeșți fără dietă? Iată 10 trucuri care te ajută să pierzi din kilogramele nedorite fără diete.

Asociaţia Britanică pentru Nutriţie Aplicată şi Terapie Nutriţională (BANT) a descoperit 10 metode prin care poți ajunge la greutatea dorită fără a urma cure de slăbire.

 1. Renunta la numărul caloriilor.

 

  Asociația îți recomandă să mănânci încet și să te opreșți atunci când nu-ti mai e foame. Porția pe care o mănânci n-ar trebui să fie mai mare decât ai palma.

 2. Înlocuiește mâncărurile albe cu cele brune.

 

 Pastele, orezul și pâinea albă ar trebui să fie consumate cât mai rar deoarece conțin puțini nutrienți și se transformă repede în zahăr.

 3. Somnul

 

Oboseala duce la consumul excesiv de dulciuri și alimente grase, de aceea trebuie să te odihnești  cel puțin 8 ore pe noapte.

 4. Nu te teme de grăsimi

 

De multe ori ai tendința de a renunța la consumul de alimente care conțin grăsimi, dar trebuie să știi că există grăsimi bune și grăsimi rele. Grăsimile bune sunt esențiale pentru funcționarea organismului . Cele mai bogate alimente în astfel de grăsimi: sunt carnea de peşte, avocado, nucile şi alunele.

 5. Mănâncă  6 mese pe zi

Nutriționiștii sunt de părere că o alimentație bazată pe trei mese principale și două gustări este benefică pentru asigurarea nivelului optim de nutrienți.

 

Citește continuarea pe: http://www.mediafax.ro/stiinta-sanatate/cum-sa-slabesti-fara-dieta-10-trucuri-care-pot-fi-aplicate-de-oricine-11824717

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: