29
Mie, Mar

Sănătate

”Un om nobil, are aceleași caracteristici ca ale Jadului”. Confucius.
”Virtutea magică a aurului, și a Jadului, se aplică și dincolo de viața biologică”. Mircea Eliade. (Alchimia asiatică)

ȚI-E TOT MAI GREU SĂ SUPORȚI, durerile de spate, de cap, de articulaţii, amețelile, cefaleea, insomniile, oboseala? Te așteptăm la noi. Te vei convinge de ceea ce s-au convins sute de milioane de oameni din 74 de țări, că terapia cu cristale naturale de jad și turmalină, veche de 5000 de ani, vindecă aceste dureri.

Iată 4 motive pentru care trebuie să alegi această terapie:

1. Prima motivaţie. M-a convins pe mine. Vreo 20 de ani, spondiloza lombară și cervicală m-a dus în situația de a nu mai putea merge 500 de metri. Vreo 7-8 ani m-a durut capul aproape continuu. Umărul stîng la fel. Insomnii, depresii, balonări. Am folosit multe medicamente. Nu iși mai aveau nici un efect. De 6 ani, sunt un om sănătos. Pun la dispoziția oricui, fișa mea medicală.

2. Terapia se practică în 74 de țări din lume, începînd cu SUA, China, Malaezia, Coreea de Sud, Germania, Canada, Spania, Italia, de altfel toate țările din UE. Țările Americii de Sud. Dacă a convins medicii din a ceste țari, și instituțiile responsabile legal, este o alta dovadă puternică pentru mine. Sute de milioane de oameni de pe glob, recurg la această terapie.

3. Este, 100% naturală. Se adresează întregului organism, multor afecțiuni, în același timp. Are doar cîteva contraindicații. Scad cheltuielile cu medicamentele. Nu ne mai încărcăm cu alte toxine, ale medicației alopate. Terapia ne ajută să eliminăm toxinele.

4. Este încă ieftină! În centrele mari din Italia, o ședință costă între 40-50 de euro. În Turcia costă 30 de euro, în Germania între 30-40 de euro. La noi costă doar 20 de lei.

Ce boli tratează?

Durerile de spate, ÎN PRIMUL RÎND și odată cu ele, ale capului, amețeli, cefalee, insomnii oboseală, dureri ale articulațiilor, amorțeli ale mîinilor, picioarelor, nevralgii intercostale, afecțiuni ORL, ale aparatului respirator, digestiv (balonări, constipaţii, hemoroizi), ale sistemului circulator, impotență masculină, infertilitate, chisturi ovariene, fibrom şi probleme de menstruație. Îmbunătățeşte de asemenea, circulaţia periferică, iar în cazul paraliziilor rezultatele sunt deosebite.

Terapia este indicată şi pentru detoxifierea organismului, combaterea radicalilor liberi, echilibrarea metabolismului, întărirea imunităţii, eliminarea celulitei şi în curele de slăbire.

În cadrul cabinetului sunt oferite şi servicii de masaj clasic, terapeutic sau anticelulitic. Serviciile pot fi achiziţionate ca şedinţe individuale sau sub formă de abonament.

IOAN PAPARĂ – TERAPEUT

clădirea MODAROM, et.3. ap. 13.

Telefon: 0724.693.973

PENTRU MAI MULTE INFORMAŢII:

https://www.facebook.com/jadsiinfrarosii.brasov?fref=ts

https://www.youtube.com/watch?v=paQbgCIJTwA
https://www.youtube.com/watch?v=6JOAxc689pg
https://www.youtube.com/watch?v=S-eb02QPUCo


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: