28
Joi, Mar

Sănătate

În perioada 24-27 mai, Brașovul va fi gazda celui de-al 43-lea Congres Național al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice.

Congresul din acest an aduce împreună practicieni de diverse specialități medicale: diabetologi, endocrinologi, nutriționiști, specialiști de medicină internă, cardiologi, precum și importanți factori de decizie și lideri medicali de renume din domeniul diabetului și din domenii conexe, din întreaga lume. 

Congresul de la Brașov are în prim-plan strategia SRDNBM cu privire la problematica diabetului la copii. „Act Today to Change Tomorrow” este o campanie de strângere de fonduri pentru copiii cu diabet tip 1 din România, prin care SRDNBM își dorește să redea acestora o zi de mâine mai bună prin intermediul unor echipamente noi și mai puțin invazive.

Societatea Româna de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice a demarat această campanie pentru achiziționarea de sisteme de monitorizare a glicemiei fără înțepături, pentru a ajuta copiii diabetici ai României să zâmbească mai mult, să se joace mai mult și să ajungă mai ușor la o stare de echilibru. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: