29
Vin, Mar

BrasovTV.com

Sănătate

        Traineri în comunicare, numerolog, nutriționist, consultant în frumusețe și păr, bio-energo-terapeut, terapeut craniosacral, cristaloterapeut, terapeut holistic sunt doar câteva dintre serviciile de excepție de care veți putea beneficia oricând, la centrul de Terapii „Leia” din Brașov.

         Terapeutul Oana Gîtlan alături de echipa sa le propune tuturor celor care vor trece pragul Centrului de Terapii „Leia” servicii dedicate, aplicate pe cerințele fiecărei persoane. Centrul a fost gândit ca un spațiu în care poți să alegi între una, două sau mai multe terapii astfel încât rezultatul previzionat să devină o certitudine.

         Povestea din spatele centrului este una spectaculoasă! Numele nu este ales întâmplător. Leia este fiica inițiatoarei acestui proiect, terapeutul Oana Gîtlan. Micuța este exemplul viu că miracolele există. La doar o lună de la naștere, Leia s-a îmbolnăvit de meningită bacteriană. Boala s-a agravat și a evoluat la hidrocefalie. După mai multe intervenții medicale,în țară, dar și peste hotare, toate fără rezultat, mama Leiei a apelat pentru recuperarea fetiței la Asociația de Masaj Craniosacral Metoda Upledger. Aici a descoperit mai multe terapii alternative care au ajutat-o pe micuța Leia să se însănătoșească. Oana a hotărât atunci să se specializeze în acest domeniu. A lăsat în urmă 15 ani de carieră în domeniul financiar bancar și a început cursurile Institutului Upledger din Statele Unite, Florida.

                 Însănătoșirea Leiei a fost un miracol, un cadou primit cu multe lacrimi de bucurie. „Consider că pentru o afecțiune sunt necesare 2 - 3 terapii, cu care persoana respectivă empatizează, se simte bine. Terapii care sunt mult mai eficiente, iar lucrurile se rezolvă mult mai rapid. Cred că a venit timpul ca oamenii să abordeze un nou stil de viață cu o gândire nouă”, a declarat Oana Gîtlan.

         Tot ceea ce trebuie să faceți este să vă relaxați și să lăsați totul în grija personalului calificat. Echipa LEIA este formată din oameni care lucrează cu și pentru suflet astfel încât să vă puteți schimba viața! Minunile există!

Mai multe detalii puteți afla pe www.terapiileia.ro,  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau la numărul de telefon 0771.423. 197.  Centrul de Terapii LEIA  se află pe Calea București, clădirea CABU, ETAJ 1, Brașov.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: