15
Lun, Apr

facebook.com

Cultura

 

    Asociația “Happy Moms” vă invită vineri,  6 octombrie 2017, la Centrul de evenimente Yaz din Hărman, ȋncepȃnd cu ora 18:00, pentru a participa la charity garden party – ediția a I –a. Anul acesta, tema evenimentului este „Alice în Țara Minunilor”.

 

 A decis să se alăture  acestui demers, în calitate de invitată specială, soprana Felicia Filip. Felicia Filip dobândește succese de răsunet la fiecare apariție, datorită temperamentului ei pasional, naturaleței și spontaneității scenice, strălucirii glasului său în registrul acut, tehnicii vocale perfecte.

 

 Decorată de Președintele României cu titlul de „Cavaler al Meritului Cultural”, cea mai înaltă distincție acordată unui cântăreț român în activitate, a realizat o premieră în muzica românească, fiind prima soprană care s-a asociat cu o trupă rock, după modelul Montserrat Caballe - Freddie Mercury. Primul album de rock-simfonic din România, realizat împreună cu formația Iris a fost Athenaeum. Două dintre melodiile de mare succes au fost: "De vei pleca" și "Baby".

 

 Deoarece este un eveniment care pune în prim plan arta, spectacolul și povestea, alături de artiști cunoscuți pe plan local, la această ediție din Brașov ni se vor mai alătura ȋn calitate de invitați:

- Alexandra Ungureanu – cunoscuta cântăreață – împreună cu trupa ei;

 

- Eduard Ungureanu – dublu finalist Next Star.

 

 Scopul conferinței este promovarea valorilor culturale locale, dar și reconectarea membrilor familiei care petrec patru ore împreună, evenimentul adresându-se deopotrivă celor mici și adulților, prin programul special conceput.Scopul subsidiar este strȃngerea de fonduri pentru tabăra de educaţie non-formală pentru copiicu rezultate foarte bune la învățătură dar care provin din familii defavorizate.

 

 La celelalte evenimente, care au avut loc la Brașov, Sibiu și Cluj, au participat peste 200 femei, femei cunoscute din media brașoveană, sibiană, clujeană și bucureșteană, fondurile strȃnse fiind utilizate pentru proiectele Asociației Happy Moms: 

 

- Business Mom - școală antreprenorială pentru mame singure sau care au renunțat la locul de muncă;
- Incubator de talente – vizȃnd dezvoltarea spiritului antreprenorial al copiilor talentați din familii defavorizate.

 

 Mai multe detalii pe http://gardenparty.happymoms.ro.

Articole sugerate

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: