20
Sâm, Apr

Cultura

Vibrate! Festival încă de la început şi-a dorit să urmeze publicul în locurile sale favorite – cafenele sau puburi. Joi seara, de la ora 19.00, vibrate! Festival vă propune un concert în cafenea.

Aşa încât dacă v-aţi fi dorit să vă savuraţi cafea sau ceaiul în note de pian, o veţi putea face la Hof Cafe, într-un concert dedicat lui Dinu Lipatti, pianist, compozitor şi pedagog român. Sonatina de Lipatti e una din puţinele compoziţii ale genialului muzician de la a cărui naştere se împlinesc 100 de ani. Piano Trio în la minor op. 50 al lui Tchaikovski, intitulat şi „În memoria unui mare artist”, a fost scris la moartea mentorului şi prietenului său, Nikolai Rubinstein.

„Responsabili” de atmosferă vor fi Vlad Maistorovici (vioară), Valeriy Sokolov (vioară), Pau Codina (violoncel), Sam Armstrong (pian). La toate concertele, elevii şi persoanele cu dizabilităţi, vor avea intrarea gratuită. Biletele pentru concerte, care costă între 20 și 50 de lei, se pot achiziţiona de la Librăria Şt.O.Iosif sau online, de pe bilet.ro sau la faţa locului, înainte de eveniment.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: