23
Mar, Apr

Cultura

Așteptarea a luat sfârșit pentru iubitorii muzicii jazz și blues. În perioada 24-26 noiembrie, Teatrul Dramatic va fi gazda evenimentului Jazz & Blues Festival.

La cea de-a patra ediție vor susține concerte cei mai cunoscuți artiști de profil din România, Norvegia, Israel, Ungaria, Italia, Marea Britanie și SUA.  Din cele șase formații invitate, două vor fi pentru prima dată în România. Este vorba despre Chat Noir Quartet din Italia și Submotion Orchestra din Marea Britanie.

Concertele vor începe în fiecare zi a festivalului de la ora 19.00. Bugetul festivalului este de 170.000 de lei. Consiliul Județean contribuie cu 45.000 de lei.

Pe lângă concertele în sine, la festival vor mai fi work shop-uri și jam session-uri. Prețul biletelor este 75 de lei pe seară în 24 și 25 noiembrie și 95 de lei pentru seara de 26 noiembrie. Abonamentul pe cele trei zile costă 200 de lei.

Biletele se pot achiziționa online, de pe site-ul www.biletebrasov.ro sau de la casa de bilete a Teatrului Sică Alexandrescu. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: