29
Joi, Feb

Monden

În cele mai multe cazuri, zațul de cafea este aruncat. Din fericire, acest conținut s-a dovedit a fi foarte eficient atât pentru piele și corp, cât și în gospodărie! Nici prin gând nu vă trece câte întrebuințări poate avea banalul zaț de cafea! De la treburile gospodărești și până la tratamente de înfrumusețare, zațul de cafea își face treaba mai bine decât vă imaginați! 

1. Biochimiștii au descoperit că zațul din cafea reîmprospătează culorile închise ale hainelor.Așadar,  în mașina de spălat rufe puneți două lingurițe de zaț din cafea alături de detergent.  
2. Îngrăsămînt. O dată pe lună puneti trei linguri de zaț din cafea in ghivecele cu flori. Este un îngrășământ excelent!
3.Dacă insectele vă invadează casa sau grădina, folosiți  zațul de cafea. Mirosul puternic va alunga insectele
4.Odorizant. Zațul de cafea este un odorizant perfect pentru frigiderul dumneavoastră! 100% natural , fără chimicale și mirosuri neplăcute în frigider!
5. Mască facială . Zațul de cafea în combinație cu miere de albine este perfect pentru curațarea tenului și elasticitatea pielii .
6. Mască pentru păr. Zațul din cafea în combinație cu uleiul de Jojoba și uleiul din măsline alcătuiesc masca perfectă de păr pentru brunete , roșcate sau șatene . Culorile parului țin mult mai mult iar zațul are ți proprietatea de a îndepărta mătreața.   

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: