01
Joi, Dec

Monden

BERBEC

Primiţi o veste care are cu efect mobilizator. Vi se cere o reacţie promptă, dar nu trebuie să fiţi neatent şi vă grăbiţi în a lua decizia potrivită.

TAUR

Vă trebuie mai multă încredere în valoarea proprie. Cotrolati-va reacţiile impulsive, ca să nu stricaţi o zi ce se anunţă plăcuta.GEMENI

Vă dedicaţi unui proiect de anvergură la serviciu, care va înainta greu si a carui reuşita depinde de fiecare pas pe care-l faceţi acum.

RAC

Faceţi tot felul de calcule cu privire la nişte sume de bani care trebuie investite într-un mod cât mai eficient. Valorificaţi acea pricepere nativa, de care daţi dovadă mereu, şi, în această situaţie, ceva mai complicată.

LEU

Nu faceţi cheltuieli pe care nu le puteţi acoperi, riscaţi să dezechilibrați o balanţă şi aşa fragilă.Compania tonica a unui apropiat va mai destinde.

FECIOARĂ

A venitul momentul sa vă ocupaţi de o serie de lucruri mărunte de care nu aţi avut timp până acum. In relatia sentimentala, este vremea destăinuirilor şi a secretelor.

BALANŢA

Aflaţi că unii "amici" va barfesc pe la spate, deci ar fi bine să fiţi extrem de prudent în preajma lor. Dar nu puneti la suflet totul!

SCORPION

Viaţa de familie este în prim plan, dar totuşi nu e vorba de prea multă armonie, ci mai degraba de diverse neînţelegeri, mai ales de natură financiară.

SĂGETĂTOR

Unele mici probleme de sănătate va obliga să amânaţi o călătorie sau o altă activitate programată.

CAPRICORN

Apare o problemă de comunicare, între mai multe persoane, fie la serviciu, fie acasă, în familie.

VĂRSĂTOR

Unii colegi vă tratează cu indiferenţă şi răceala, gândindu-se numai la problemele lor. Ostilitatea lor nu trebuie să vă afecteze fiindcă nu se bazeza pe nimic, scrie radioconstanta.ro.

PEŞTI

Trebuie să vă faceţi ordine prin gânduri şi să găsiţi alte variante pentru a ajunge la rezultatele dorite. Uneori, o perioadă de pauză şi un moment de relaxare pot fi extreme de folositoare, pentru a continua după aceea totul cu alt tonus.

Sursa realitatea.net


 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: