07
Joi, Dec

www.publika.md

Monden

Berbec

Unii nativi plănuiesc concedii pe alte meleaguri, alţii chiar sunt „forţaţi” să facă delegaţii în străinătate. După-amiază, nici rudele apropiate, protectorii şi amicii nu sunt prea diplomaţi cu tine şi parcă ţi-a dispărut dintr-odată pofta de viaţă. 

Taurii

Apelează la ajutorul prietenilor. Relaţia cu persoana iubită este parcă şi mai tensionată, în primul rând pentru că aceasta se simte obligată să îţi ţină din nou „lecţii” de conduită. E posibil să nu reuşeşti să îţi achiţi datoriile şi să fie necesar să apelezi la ajutoare amicale.

Gemeni

Nici colegii, nici prietenii nu te sprijină suficient, iar obligaţiile te ţin departe de casă. Sistezi pentru moment diligenţele necesare unor deplasări mai lungi şi faci „investiţii” pentru îmbunătăţirea stării de sănătate a unei rude prin alianţă.

Rac

Relaţia de cuplu este instabilă şi nu te poţi baza pe partenerul de viaţă. Îţi asumi de bună voie mai multe activităţi decât poţi finaliza şi intri în criză de timp. Majoritatea nativilor se ocupă din nou de recuperarea unor moşteniri cu probleme.

Leu

Pot apărea excelente rezultate sentimentale şi relaţii familiale excepţionale, însă numai pentru cei care nu se decid să părăsească brusc actuala „echipă”. Majoritatea nativilor tineri au impresia că bat pasul pe loc şi că nu vor mai iubi niciodată.

Fecioară

Celibatarii sunt din ce în ce mai conştienţi că trebuie să se căsătorească şi par gata să accepte orice propunere interesantă. Seara, casa ta este plin de oaspeţi şi nu ai cum să ocoleşti o întâlnire festivă cu o parte dintre foştii şi actualii amici.

Balanţă

Nu îţi plac mai deloc schimbările care au loc acum la nivel familial, mai ales că nici din punct de vedere financiar nu faci faţă cheltuielilor comune. Toată ziua, vorbeşti prea mult, dezvălui secrete şi faci excese alimentare mult prea periculoase.

Scorpion

Întreaga zi, preferi să nu mai vorbeşti cu nimeni despre intenţiile tale (familiştii vor să se separe de persoana iubită, iar celibatarii vor să se căsătorească în secret, pentru a evita stresul unor critici nemeritate din partea rudelor apropiate).

Săgetătorii

Obţin câştiguri care provoacă invidia Invidiile provocate de succesele financiare excepţionale rămân la ordinea zilei. Cei mai mulţi doresc să înlocuiască fostele relaţii de amiciţie cu unele pur colegiale (ori invers), însă au parte de reacţii agresive şi vor renunţa fără multe regrete.

Capricorn

Persoana iubită este mult prea stresată de propriile probleme pentru a fi capabilă să te înţeleagă cu adevărat. Deşi eşti admirat şi adorat, preferi să îţi păstrezi independenţa şi refuzi fără tact avansurile erotice din partea persoanelor necunoscute.

Vărsătorii

Au relaţii bune cu străinătatea.Consideri că în acest week-end este necesar să acorzi mai multă atenţie „perfecţionării” într-un anumit domeniu ori să extinzi activităţile lucrative actuale. Relaţiile cu străinătatea sunt benefice pentru toţi nativii din toate punctele de vedere.

Peşti

Îţi afirmi personalitatea întregul week-end într-o manieră cam prea excesivă. Seara, vei prefera să „reconfigurezi” relaţiile cu persoana iubită, pentru ca apoi să reorganizezi, după acelaşi tipic, aproape toate relaţiile familiale ori de prietenie.
Sursa adevarul.ro


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: