19
Mar, Mar

unica.ro

Monden

 

    Nimic nu le doboară, ci greutățile par să le facă din zi în zi și mai puternice. Sunt foarte raționale, ferme în decizii și au o forță fizică și psihică de invidiat. Vorbim despre femeile care nu se lasă ușor învinse. 

   În ce zodii sunt născute?

Taur

    Femeia Taur emană senzualitate prin toți porii și știe cum să acționeze în fiecare situație, în fiecare moment și în fiecare clipă când are ceva de făcut. Nu e deloc atât de plăpândă precum pare la prima vedere, ba chiar poate mută munții din loc dacă își pune mintea cu ei.

Leu

    Femeia Leu ester prin definiție una dintre cele mai puternice și mai ambițioase femei din zodiac. S-a născut cu un spirit de lider, așa că o vei vedea mereu în funcții de conducere și vei vedea că se descurcă extrem de bine în orice situație. Emoțiile ei sunt emoții care, odată manifestate, vor smulge ropote de aplauze la scenă deschisă.

Capricorn

    Femeia Capricorn este foarte hotărâtă, foarte serioasă și foarte ambițioasă, încăpățânată chiar. Uneori nu acceptă alte păreri decât pe cele proprii, însă dacă știi cum să o abordezi, este o femeie excepțională. Este curajoasă și cinstită, nu tolerează minciună și lenea pentru că ea este una dintre femeile care obțin tot ceea ce vor prin muncă.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: