20
Sâm, Apr

realitatea.net

Monden

Macaulay Culkin a îngrijorat o lume întreagă în urmă cu câțiva ani. Arăta rău și mulți se temeau că este dependent de droguri, ba chiar că nu o mai duce mult. Acum, fosta vedetă a filmelor se simt mult mai bine.

            În anii '90, Macaulay Culkin devenea copilul iubit de toată lumea, mulțumită filmelor care l-au făcut celebru. A devenit în același timp și bogat, apoi a cam părăsit cinematografia și dispărut din paginile de specialitate, pentru a apărea în cele de scandal.

În 2012, mai multe poze care arătau un Macaulay Culkin slăbit au îngrijorat fanii și au alimentat tot felul de teorii potrivit cărora starul ar fi dependent de droguri au că ar fi pe moarte. Culkin a explicat că nu este nici pe departe adevărat. Totuși, tânărul era într-adevăr slab și tras la față.

            Între timp, Culkin a continuat să se ocupe de trupa lui - care nu are mare succes, dar se pare că îi face să se simtă bine. E neclar care sunt proiectele lui viitoare sau chiar dacă mai are vreun proiect. Cert este că ultima imagine cu el dovedește că traversează o perioadă mult mai bună.  

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: