09
Sâm, Dec

Sport

În prologul etapei a 12-a din liga secundă, FC Brașov va juca pe propriul teren împotriva formației Foresta Suceava.  Înaintea duelului de vineri de pe Stadionul Tineretului, FC Braşov şi Foresta se află la egalitate de puncte în clasament, ambele echipe reușind să adune câte 25 de puncte.

Brașovenii sunt pe poziția secundă , datorită golaverajului, iar moldovenii ocupă ultimul loc de pe podium. Foresta vrea să pună capăt invincibilității stegarilor și să câștige vineri sub Tâmpa. Cornel Țălnar se așteaptă a un joc extrem de dificil, dar își dorește ca echipa pe care o conduce să câștige toate punctele puse în joc.

„A trecut un meci cu probleme mari, cu care eu nu m-am întâlnit în toată cariera mea. Am plecat la meci cu mașinile mici, am făcut toxiinfecție alimentară și am pierdut două puncte ca niște fraieri. Băjan și Sburlea au făcut niște greșeli impardonabile, dar ăsta e fotbalul și mergem înainte. Avem probleme mari înainte de jocul cu Foresta. Sunt doi jucători suspendați, Istrati e refăcut doar 50% și nu a făcut decât niște alergări ușoare și îi mai avem și pe cei șase cu toxiinfecție. Sper ca prin mobilizare și concentrare să obținem un rezultat favorabil. Foresta este o echipă care traversează o perioadă foarte bună și ne-a prins pe noi într-o situație pe care nu o doresc nici dușmanilor. Noi vom juca și vom încerca să obținem un rezultat favorabil, iar dacă vom câștiga va fi extraordinar”, a declarat tehnicianul galben-negrilor, Cornel Țălnar.  

Tehnicianul galben-negrilor nu se va putea baza la meciul de vineri pe Sabrin Sburlea și Băjan care sunt suspendați după eliminările din etapa trecută de la Vâlcea. Istrati nu este refăcut și ar putea absenta și el. În aceste condiții, oficialii clubului de sub Tâmpa încearcă să legitimeze un atacant până vineri. Herman Kabasele este liber de contract, are 24 de ani și a evoluat în cariera sa la Evian și la echipa a doua a celor de la Paris Saint Germain. Atacantul născut în Franța are 1,89 înălțime și a fost convocat la selecționata sub 21 de ani a Republicii Democrate Congo. Oficialii clubului stegar încearcă să-l legitimeze pe Kabasele, pentru ca acesta să poată evolua vineri, de la ora 17.30, contra celor de la Foresta Suceava, în runda a 12-a a campionatului.  

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: