11
Lun, Dec

Sport

FC Brașov rămâne neînvinsă și după runda cu numărul 11 din liga a doua.  Trupa condusă de Cornel Țălnar a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1) jocul din deplasare cu CSM Râmnicu Vâlcea.

Galben-negrii au început foarte bine jocul de la Vâlcea și în minutul 7, veteranul Ștefan Grigorie a primit o pasă excelentă de la Petre Goge și a marcat cu un șut la colțul scurt. Până la pauză ambele echipe și-au trecut în cont ocazii mari de a marca. Ștefan Grigorie, Răsdan și Sburlea nu au reușit să-l învingă pe Cabuz, iar Florin Iacob a fost salvat de bară la reluarea lui Vasile. În partea secundă vâlcenii au dominat jocul și au pus presiune pe poarta stegarilor. Sburlea irosește o oportunitate mare de a marca în minutul 49 când trimie peste poartă de la 12 metri. În minutul 60, Băjan îl faultează din spate pe Vasile, vede al doilea cartonaș galben și este eliminat de pe teren. Vâlcenii continuă să preseze și reușesc să restabilească egalitatea pe tabela de marcaj în minutul 70 prin Vasile. În minutul 82, Leca ratează incredibil din trei metri, după o lovitură de la colț executată excelent de Stan. Un minut mai târziu, Sburlea ripostează la o ținere a lui Vasile, vede cartonașul galben și este eliminat. Cu doi oameni mai puțin pe teren, stegarii s-au apărat până la finalul jocului. Florin Iacob a avut o intervenție excelentă la șutul lui Dumitrașcu și galben-negrii au plecat de la Vâlcea cu un punct.

„A fost un joc la discreția noastră până în minutul 65. Am condus și pe tabelă și ca manieră și puteam să mărim diferența. Cele două eliminări au cântărit mult. Nu e voie ca Băjan să se repeadă așa, când are deja un cartonaș galben, iar adversarul e la 30 de metri, cu spatele la poartă. De asemenea și Sburlea, la experiența lui, ia nepermis al doilea cartonaș. Trebuia să fim mai atenți, mai ales ținând cont de maniera părtinitoare a arbitrului, care ne „judeca" la fiecare fază. Felicit băieții pentru dăruirea cu care au luptat pentu acest punct, în 9 oameni pe final și cu 7-8 jucători cu probleme mari stomacale, care la pauză au cerut schimbare. Paul Iacob, în ultimele 20 de minute se ținea de stomac și acuza stare de vomă”, a declarat la finalul meciului antrenorul galben-negrilor, Cornel Țălnar.

 FC Brașov este în continuare pe poziția secundă în clasament cu 25 de puncte, la trei lungimi distanță de liderul Juventus București.   


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: