05
Mar, Mar

www.digisport.ro

Sport

Simona Halep şi Ana Bogdan îşi continuă drumul la Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al sezonului,  după ce au trecut de Eugenie Bouchard, respectiv Iulia Putintseva.

Simona Halep n-a avut nicio problemă în meciul cu Eugenie Bouchard, locul 112 WTA, iar după doar o oră şi şapte minute a închis partida. Nici măcar accidentarea de la gleznă, din meciul cu Destanee Aiava, nu i-a mai pus probleme sportivei noastre, care s-a impus în două seturi, 6-2, 6-2. În turul următor, Simona Halep o va întâlni pe americanca Lauren Davis, locul 76 WTA, care a eliminat-o în faza anterioară pe Andrea Petkovic, 4-6, 6-0, 6-0. Partida va începe de la ora 02:00, ora României.

 

Ana Bogdan s-a calificat pentru prima oară în turul 3 al unui turneu de Grand Slam, o performanţă care a emoţionat-o până la lacrimi. Românca de 25 de ani a învins-o pe rusoaica Yulia Putintseva, scor 1-6, 6-2, 6-3, şi merge mai departe la Australian Open, unde va lupta pentru un loc în optimile de finală cu Madison Keys. Partida se va desfășura la aceeași oră cu cea a Simonei Halep. Înaintea acestei ediţii a competiţiei de la Melbourne, Ana Bogdan mai evoluase de cinci ori pe tabloul principal al unui Grand Slam, iar cea mai bună performanţă a ei a fost calificarea în turul al doilea, de două ori la US Open şi o dată la Wimbledon. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: