29
Vin, Mar

Sport

Echipa de baschet feminin Olimpia Brașov a dat o replică foarte bună campioanei en-titre a României, Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. În Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași”, Pesovic și compania au fost învinse la o diferență de doar opt puncte, scor 70-78 (22-24, 21-16, 15-25, 12-13).

Partida a fost una echilibrată, cele două echipe alternând la conducere, însă foarte rar diferența a fost mai mare de cinci puncte. Din păcate, sfertul al treilea, pierdut de „olimpice” la zece puncte diferență a făcut ca pe final, Sepsi să-și adjudece toate punctele puse în joc.

Pentru Olimpia Brașov, formație care se confruntă cu mari probleme de lot, Brezoi, Irimia și Moraru fiind accidentate, au marcat: Handford 20 de puncte, Pesovic 18, Durrett 12, Higgins 11, Dumitrache 7 și Kazlauskaite 2 puncte.

Cu 8 puncte după șase jocuri disputate în cadrul Ligii Naționale de baschet feminin, Olimpia Brașov ocupă a cincea poziție a clasamentului.

 

Pentru formaţia braşoveană urmează trei jocuri în deplasare, pe 29 noiembrie la Zabiny Brno, pe 30 noiembrie la Flying Foxes Viena (ambele în Cupa Europei Centrale) şi pe 2 decembrie la Universitatea Cluj (în Liga Naţională).

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: