29
Vin, Mar

Sport

„Olimpicele” au pierdut pe terenul liderului. Echipa de baschet feminin Olimpia Brașov a pierdut jocul disputat în deplasare în compania formației CSM Satu Mare cu scorul de 83-69 (19-20, 29-16, 14-13, 21-20).

„Olimpicele” nu aveau nimic de pierdut în jocul de la Satu Mare și au început bine disputa cu echipa aflată pe prima poziție a clasamentului ligii naționale de baschet feminin. Handford și compania au încheiat primul sfert în avantaj de un punct, scor 20-19. Diferența s-a făcut în următoarele zece minute de joc, în care trupa condusă de Calancea, Marinkovic și Crasnic nu a reușit să fie atât de precisă, iar stmărencele au profitat și au câștigat sfertul al doilea cu scorul de 29-16. În partea secundă meciul a fost echilibrat, însă diferența făcută în prima repriză s-a regăsit și la final pe tabela de marcaj. S-a terminat 83-69 pentru CSM Satu Mare care își continuă marșul din liga națională.

În jocul de la Satu Mare, pentru Olimpia au marcat: Handford 30 de puncte (6 recuperări, 2 pase decisive, 2 intercepții), Portia Durrett 18 puncte (4 recuperări, 2 pase decisive), Kazlauskaite, Pesovic și Moraru câte 5 puncte fiecare, Higgins 4 puncte și Irimia 2.

Pentru formația de sub Tâmpa urmează o serie de meciuri de foc. „Olimpicele” vor evolua miercuri pe propriul teren cu BK Brno din Cehia în Cupa Europei Centrale, după care vor juca tot la Brașov în compania campioanei en-titre, Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. Săptămâna viitoare, Pesovic și compania vor juca două meciuri în două zile, la Brno și la Viena, după care se vor opri la Cluj pentru jocul cu Universitatea. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: