29
Vin, Mar

Sport

Corona Wolves Brașov a câștigat fără probleme cele trei meciuri disputate în weekend în Campionatul Național. Tripa lui Lacroix a învins Steaua iar apoi a trecut de două ori de Sportul Studențesc.

În primul meci Corona Wolves Brașov a dispus de Steaua București cu scorul de 6-1 (3-0, 2-1, 1-0). Saluga a înscris o dublă pentru „lupi”, celelalte goluri fiind marcate de Zabludovski, G. Biro, Zsolt Peter și Ede Mihaly. Pentru trupa brașoveană au urmat două jocuri cu Sportul Studențesc, în care hocheiștii brașoveni s-au distrat și au făcut spectacol pe gheață. În primul joc disputat împotriva studenților bucureșteni, „lupii” s-au impus cu scorul de 24-3 (10-1, 4-1, 10-1). Pentru Corona au marcat Zabludovski 4 goluri, E. Mihaly și B. Gajdo câte 3, G. Biro, L. Zsok, A. Vasile și M. Biro câte 2 goluri și Z. Balaszs, H. Bors, Y. Yemelianenko, Peter Zsolt, Z. Matyas și Z Csiki câte o reușită fiecare.

Duminică dimineață, Corona Wolves Brașov a trecut de Sportul Studențesc cu scorul de 19-2 (7-0, 8-1, 4-1). Pentru formația de sub Tâmpa au punctat Ede Mihaly de patru ori, B. Gajdo și M. Saluga de câte trei ori, D. Trancă și Z. Molnar de câte două ori și A. Vasile, M. Biro, Z. Matyas, O. Biro și L. Zsok câte o reușită fiecare.

 

Corona își continuă seria de meciuri din campionatul intern cu două dispute la Gheorghieni. Astăzi și mâine, cu începere de la ora 18.30, „lupii” vor da piept cu Progym. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: