29
Vin, Mar

Sursa Foto: fanhandbal.ro

Sport

Corona Brașov nu mai bate pe nimeni în Liga Națională de handbal feminin. Privită de mulți specialiști drept una dintre formațiile favorite la ocuparea locului secund în acest sezon, Corona nu reușește să își găsească cadența și a înregistrat a patra înfrângere în ultimele cinci jocuri din campionat.

În jocul cu Măgura, Corona a început bine și a condus în permanență în prima repriză. Din păcate Buceschi și compania nu au reușit să se desprindă la mai mult de două goluri diferență, brașovencele ratând din nou exasperant din situații de unu la unu cu portarul advers. La odihnă s-a intrat cu Corona în avantaj de două goluri, scor 13-11 și se părea că formația de sub Tâmpa va câștiga trei puncte extrem de importante în clasament. În partea secundă, Măgura Cisnădie a reușit să se apere mult mai exact, iar în atac, Ivana Bozovic a fost de neoprit. Astfel Măgura a câștigat jocul cu scorul de 25-24 și a rămas pe podiumul Ligii Florilor. Pentru Corona au marcat Neagu 7 goluri,  Tiron 4, Chiper și Hotea câte 3, Bloj și Buceschi câte 2, Popa, Ciuciulete și Tătar câte o reușită fiecare.

„Partida a fost pierdută în situațiile de unu contra unu cu portarul advers. Așa s-au pierdut toate punctele până acum. Ajungem de prea multe ori să tratăm cu superficialitate faze care în loc să te ducă la 3-4 goluri avantaj, dau voie adversarului să preia conducerea. Avem un blocaj psihic, pentru că fizic nu am avut probleme. Avem cele mai bune jucătoare din campionat pe posturile lor, handbaliste pe care și le-ar dori oricine din țară, dar care nu reușesc să facă față presiunii", a spus antrenorul Costică Buceschi.

În runda următoare a campionatului, Corona Brașov va juca în deplasare împotriva formației Rapid București. Apoi campionatul se va întrerupe până în luna ianuarie a anului viitor.

Articole sugerate

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: