20
Joi, Ian

Sport

Echipa de handbal feminin Corona Brașov nu își regăsește cadența. După ce au pierdut surprinzător în deplasarea de la Galați, pentru fetele pregătite de Costică Buceschi și Dragoș Dobrescu a venit un nou eșec. Corona a fost învinsă în deplasare de CSM Roman, scor 23-22 (13-11).

Corona nu a scos niciun punct din deplasarea de la Roman și se îndepărtează de podiumul Ligii Naționale. Handbalistele de sub Tâmpa au fost învinse în runda a opta a campionatului de CSM Roman, o echipă care în ultimele trei etape din campionat nu a reușit să adune niciun punct, pierzând jocurile de pe teren propriu cu Dunărea Brăila și Măgura Cisnădie și partida din deplasare cu Rapid.

În jocul de la Roman, pentru Corona au marcat Buceschi 9 goluri, Neagu și Chiper câte trei, Bloj și Tiron câte două și Popa, Chiricuță și Ciuciulete câte o reușită fiecare. În urma înfrângerii de la Roman, Corona este pe poziția a opta a clasamentului cu 11 puncte. 

 

„A fost un meci de luptă pe care, din păcate noi l-am pierdut. Au fost mult prea multe greşeli din situaţii de unu la unu, mult prea multe situaţii tratate cu lejeritate, care au dus la ratări inexplicabile, din partea unor jucătoare de la care aşteptările sunt foarte mari. Romanul avea nevoie disperată de o victorie şi s-a agăţat de fiecare minge, în vreme ce la noi,  forma mai slabă a unor jucătoare se pare că persistă. Cu toate acestea, nu avem ce face, nu e timp de lamentări, pentru că vine imediat meciul cu Măgura Cisnădie, o echipă care a demonstrat prin rezultatele pe care le-a obţinut, că are obiective îndrăzneţe în acest sezon. Asta este, trebuie să ne adunăm repede şi să mergem mai departe. Mai sunt două jocuri până la pauza competiţională şi apoi avem timp să analizăm mai bine ce s-a întâmplat în prima parte a campionatului”, a declarat la finalul jocului de la Roman, tehnicianul Coronei, Costică Buceschi.

Etapa viitoare, Corona va juca pe teren propriu cu Măgura Cisnădie. Partida se va juca vineri, de la ora 18.00, la Braşov. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: