26
Dum, Mai

Sport

Handbalistele de la Corona vor juca luni de la ora 18.00, în deplasare contra fetelor de la CSM Roman. Trupa condusă de Buceschi și Dobrescu are parte de un meci dificil din care e obligată să câștige toate punctele. Corona a pierdut ultimul meci jucat în deplasare la Galați, iar apoi a fost penalizată bizar de cei de la Federația Română de Handbal, astfel că a mai pierdut patru puncte. În aceste condiții Hotea și compania au mare nevoie de cele trei puncte puse în joc pentru a rămâne în lupta pentru un loc pe podiumul Ligii Naționale.

Tehnicianul formației de sub Tâmpa, Costică Buceschi  știe că nu va avea viață ușoară la Roman, mai ales că formația moldoveană nu traversează cea mai bună perioadă și va da totul pentru a ieși din pasa proastă pe care o traversează. „Va fi un meci dificil pentru că, atât noi, cât şi ele venim după câteva înfrângeri. Ştim prea bine că nimeni nu îşi doreşte să piardă contactul cu echipele aflate în prima parte a clasamentului, astfel că este o luptă pe care o ducem meci de meci şi sunt sigur că aşa va fi şi la Roman. Ele au trei înfrângeri la rând şi în mod sigur vor fi extrem de determinate. Sper ca problemele medicale pe care noi le-am avut în lot să se rezolve pentru că s-a simţit lipsa fetelor care nu au jucat. Pe lângă Buceschi, Tătar şi Chiricuţă, care se află în  recuperare, a mai apărut şi o indigestie la o parte dintre fete, dar cu toate acestea sperăm ca la ora jocului să avem în teren o echipă care să se poată bate cu succes pentru victorie. Ne dorim foarte cele trei puncte de la Roman şi avem mare nevoie de ele pentru a  putea privi ceva mai liniştiţi la etapele care urmează”, a declarat tehnicianul Coronei, Costică Buceschi.

Victorie pentru Corona 2. Echipa de divizia A a Coronei a câştigat cu 31-30 (15-14) în faţa celor de la Național Râmnicu Vâlcea. A fost un nou meci în care Sorina Târcă a făcut spectacol și a tras echipa după ea. Noul star al Coronei a încheiat meciul cu 10 goluri marcate. Pentru Corona au mai punctat Bucur și Lopătaru câte șase goluri, Căprar 4, Corban 3 și Lăcătuș 2 reușite.

Articole sugerate

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: