20
Joi, Ian

Sport

Prima etapă a fazei județene a Cupei României la fotbal a programat câteva dueluri interesante. Precizia Săcele a trecut de AS SR Brașov, Colțea a marcat nouă goluri în deplasarea de la Cristian, ACS Steagu Roșu a fost eliminată la Ucea, iar Prietenii Rupea au trecut după o serie lungă de lovituri de departajare de Carpați Berivoi, scor 10-9.

Capul de afiș a fost partida dintre Precizia Săcele și AS „SR” Brașov (video rezumat aici). Cele două formații au oferit o dispută echilibrată, iar la final săcelenii lui Mihai Stere au avut câștig de cauză. Precizia a deschis scorul în minutul 2, când Bilivolschi a profitat de o gafă a goalkeeper-ului Mutu și a marcat în poarta goală. Echipa suporterilor stegari a reușit să egaleze în minutul 60 prin Horia Popa care a reluat cu capul în poartă o minge centrată perfect de Fânariu. Până la finalul timpului regulamentar niciuna dintre echipe nu a mai găsit drumul spre gol astfel că s-a intrat în prelungiri. Vedeta săcelenilor, Ioan Coman a marcat pentru 2-1 în minutul 95, când a reluat din foarfecă laterală și l-a învins pe Mutu. În minutul 100, Bleambu a stabilit scorul final după ce a transformat o lovitură de la 11 metri. Precizia merge astfel mai departe în competiție.  

Colțea 1920 Brașov a făcut instrucție cu Inter Cristian de care a trecut cu scorul de 9-3 (4-2). Pentru trupa condusă de Șerban Moraru au marcat Magopeț și Spătariu câte două goluri, Lită, Nicodim, Șișcă, goalkeeperul Bogdan Căucă și Toader câte o reușită fiecare.

Echipa ACS Steagu Roșu a fost eliminată de echipa de liga a cincea Carpați Ucea, formație care s-a impus cu scorul de 1-0 în fața trupei conduse de Adrian Hârlab. Olimpic Zărnești a câștigat cu 1-0 la Tărlungeni cu Inter, iar ACSM Codlea s-a impus după executarea loviturilor de departajare în disputa cu Chimia Orașul Victoria.

 

Iată rezultatele înregistrate în prima etapă a fazei județene a Cupei României: Carpați Ucea - ACS Steagu Roșu 1-0, ACSM Codlea – Chimia Orașul Victoria 4-2 (după executarea loviturilor de departajare), Inter Tărlungeni – Olimpic Zărnești 0-1, Precizia Săcele – AS „SR” Brașov 3-1 (după prelungiri), Carpați Berivoi – Prietenii Rupea 9-10 (după penlty-uri), Inter Cristian  - Colțea 1920 Brașov 3-9, ACS Prejmer - Avântul Dumbrăvița 9-1 și Aripile Brașov – Olimpic Voila 5-0. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: