28
Joi, Mar

Sport

Corona Wolves Brașov a pierdut, după executarea loviturilor de departajare cu scorul de 3-2 (1-1, 1-0, 0-1, 0-0, 1-0), jocul disputat în deplasare în compania formației maghiare Fehervari Titanok. Astfel Walls și compania se întorc din deplasarea din Austria și Ungaria cu doar trei puncte din trei jocuri disputate. „Lupii” au câștigat după prelungiri la Vienna cu Capitals, au pierdut la Budapesta cu Ferencvaros și au fost învinși de Fehervari Titanok după executarea șuturilor de departajare. 

Partida disputată în deplasare cu Fehervari Titanok a început extrem de prost pentru trupa de sub Tâmpa. După doar 7 secunde scurse de la începutul jocului, Joseph Antilla a deschis scorul pentru formația maghiară. „Lupii” au restabilit egalitatea în minutul șase prin Arpad Mihaly. Jocul a fost în continuare unul echilibrat, iar la prima pauză s-a intrat la egalitate. În partea secundă, gazdele au trecut din nou în avantaj după golul semnat de Pal Szabo, dar Corona a restabilit egalitatea în ultima treime prin golul marcat de Mason Wilgosh. Până la final niciuna din cele două echipe nu a mai marcat astfel că s-a intrat în prelungiri. Cum nici în timpul suplimentar cele două echipe nu au găsit drumul spre gol, s-a trecut la executarea loviturilor de departajare, unde maghiarii au reușit să se impună după golul macat de Peter Andor.

 

Corona a luat un punct din acest joc, a ajuns la cota 13 în clasamentul din Erste Liga și ocupă poziția a șaptea a ierarhiei.  

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: