29
Vin, Mar

Sport

Corona Wolves Brașov a pierdut jocul disputat aseară pe terenul formației Ferencvaros Budapesta. „Lupii” conduși d epe bancă de Martin Lacroix și Hunor Strenk au fost învinși de maghiari cu scorul de 3-0 (1-0, 2-0, 0-0).

Formația din Budapesta condusă de fostul tehnician al Coronei, suedezul Greg Lindqvist, a deschis scorul după opt minute de joc prin Henrich Jabornik, golul hocheistului slovac fiind singurul al primei reprize. În partea secundă a întâlnirii, maghiarii l-au mai învins de două ori pe goalkeeperul brașovean Patrik Polc. Mai întâi Jereme Tendler a marcat pentru Ferencvaros în inferioritate numerică, pentru ca Attila Rafaj să stabilească scorul final în minutul 30. Hocheiștii brașoveni au tras de 47 de ori pe poarta formației maghiare dar nu au reușit să înscrie, în timp ce trupa din Budapesta a avut doar 42 de șuturi pe poarta apărată de Polc.

 

Corona are 12 puncte în clasamentul din Erste Liga și ocupă poziția a 7-a a ierarhiei. „Lupii” vor juca în această seară în deplasare în compania formației  Fehervari Titanok.  

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: