19
Vin, Apr

Sport

Singura echipă de futsal din Brașov, Colțea 1920 merge perfect în sezonul 2017-2018 din liga a doua. Formația brașoveană a ajuns la a șasea victorie consecutivă din tot atâtea meciuri și este principala favorită la promovarea pe prima scenă a futsalului din România.

În weekend, trupa condusă de Radu Burciu s-a impus în deplasare, în fața celor de la Dinamo Leonardo Oradea cu scorul de 5-1 (3-0). Brașovenii au dominat cu autoritate partida și în niciun mement nu s-a pus problema echipei învingătoare. Pentru Colțea 1920 Brașov au marcat Țicalo și Nicodim câte două goluri și Călugăreanu o reușită.

„A fost o deplasare grea și foarte lungă pentru noi. Am întâlnit o echipă, Dinamo Oradea care a încercat să ne surprindă jucând din primul minut cu jucător-portar, dar din fericire pentru noi am făcut un joc exact în apărare și am reușit să aducem o nouă victorie. Așteptăm să vină lumea la sală pentru a ne susține în meciul cu Luceafărul Buzău de acasă. Felicit băieții pentru parcursul de până acum, dar campionatul e lung și trebuie să rămânem concentrați", a declarat la finalul meciului, antrenorul/jucător al celor de Colțea 1920 Brașov, Radu Burciu.

După 6 runde, Colțea 1920 a acumulat maxim de puncte și se află pe primul loc în clasamentul Ligii a 2-a. Duminică 5 noiembrie, de la orele 17.00, Colțea 1920 va primi vizita celor de la Luceafărul Buzău în etapa a 7-a a sezonului.

Articole sugerate

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: