20
Sâm, Apr

Sursa Foto: Cătălin Ignat

Sport

Precizia s-a impus în fața celor de la Colțea pe stadionul Metrom, iar AS SR Brașov a remizat pe ICIM cu cei de la ACS Steagu Roșu Brașov. În aceste condiții Precizia Săcele și AS „SR” Brașov se află la egalitate de puncte în fruntea clasamentului. Trupa lui Stere are un golaveraj mai bun și ocupă prima poziție. Coman și compania au cea mai bună apărare cu doar 8 goluri primite în cele 11 runde disputate, dar și cel mai eficient atac cu 64 de goluri înscrise. 

Primul derby al etapei cu numărul 11 din liga a patra brașoveană a adus față în față formațiile Colțea 1920 Brașov și Precizia Săcele, două din echipele bune ale campionatului. Aproape 300 de spectatori au fost pe stadionul Carpați la acest joc, iar cele două combatante au oferit un joc frumos.  Precizia a câștigat meciul cu scorul de 2-0 (1-0), ambele reușite ale trupei conduse de Mihai Stere purtând semnătura lui Bleambu.

În celălalt derby al rundei, ACS Steagu Roșu și AS „SR” Brașov au terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1). Fânariu a deschis scorul pentru echipa suporterilor stegari după o centrare perfectă a lui Horia Popa. În partea a doua Csere a reușit să-l învingă pe Mutu și a stabilit scorul final, 1-1.  Fanii grupării AS „SR” nu au intrat pe stadion din cauza prețului biletelor, costul unui tichet de intrare la acest meci a fost 30 de lei, la fel ca prețul unui bilet la CSU Craiova – FCSB. Ei au stat în afara stadionului, au cântat, și-au încurajat echipa și au dominat fondul sonor.

Iată rezultatele rundei:  Colțea 1920 Brașov – Precizia Săcele 0-2, ACS Steagu Roșu Brașov – AS „SR” Brașov 1-1, Cetatea Homorod - Chimia Oraşul Victoria 2-6, Olimpic Voila - Olimpic Zărneşti 0-4, ACSM Codlea - Inter Tărlungeni 0-1, Inter Cristian - Voinţa Hurez 17-0, Avântul Dumbrăviţa - Prietenii Rupea 3-0 și Carpați Berivoi – Aripile Brașov 6-2.  

Precizia Săcele este pe prima poziție a clasamentului cu 29 de puncte,  la egalitate cu AS „SR” Brașov, dar cu un golaveraj superior. Podiumul este completat de Olimpic Zărnești care are 27 de puncte. Pe poziția a patra se află ACSM Codlea cu 21 de puncte, pe cinci sunt cei de la Colțea cu 20 de puncte, iar poziția a șasea este ocupată de ACS Steagu Roșu cu 19 puncte.

 

Runda următoare propune următoarele dueluri: Voința Hurez – Prietenii Rupea, AS „SR” Brașov – Avântul Dumbrăvița, Precizia Săcele – ACS Steagu Roșu Brașov, Aripile Brașov – Colțea 1920, Chimia Orașul Victoria – Carpați Berivoi, Olimpic Zărnești – Cetatea Homorod, Inter Tărlungeni – Olimpic Voila și  Inter Cristian – ACSM Codlea. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: