20
Sâm, Apr

Sport

Corona Wolves Brașov a câștigat după prelungiri jocul din Erste Liga, disputat în Austria, contra celor de la Vienna Capitals, scor 2-1 (0-1, 0-0, 1-0, 1-0).

Partida a început foarte prost pentru trupa condusă de Lacroix și Strenk. Hocheiștii austrieci au deschis scorul în inferioritate numerică, încă din minutul cinci al disputei de la Vienna. Alexander Maxa l-a învins pe Patrik Polc și Capitals conduceau cu 1-0. „Lupii” au dominat apoi jocul și au avut aproape de două ori mai multe șuturi pe spațiul porții decât adversarii lor, dar pucul nu a găsit drumul spre gol. Astfel înaintea ultimelor 20 de minute de joc, austriecii conduceau cu 1-0. În ultima treime, Corona Wolves Brașov a reușit să egaleze prin Huba Borș în minutul 49. Fundașul brașovenilor a marcat la capătul unei faze la care au mai participat Roberto Gliga și Braden Walls. Partida a fost echilibrată până la final și cum nu s-a mai înscris, s-a intrat în prelungiri. De doar trei minute au avut nevoie „lupii” pentru a-și adjudeca două puncte în clasamentul din Erste Liga. Maksims Sirokovs a înscris golul victoriei după o fază lucrată de Roberto Gliga și Richard Filip.

 

În urma acestei victorii, Corona Wolves Brașov a acumulat 12 puncte în clasament și este pe poziția a șasea a ierarhiei. Pentru „lupi” urmează două jocuri în Ungaria. Duminică, Walls și compania vor evolua contra celor de la Ferencvaros, pentru ca luni să dea piept cu Fehervari Titanok. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: