26
Vin, Apr

Sport

Corona Wolves Brașov a câștigat jocul disputat în deplasare în fața celor de la Progym Gheorghieni, în Campionatul Național. „Lupii” s-au impus pe patinoarul harghitean cu scorul de 5-2 (1-0, 2-2, 2-0).

Wilgosh a stabilit scorul primei reprize după golul marcat în minutul 12, în superioritate numerică, atunci când a reluat în plasă un puc venit de la Arpad Mihaly. Debutul reprizei secunde a fost de coșmar pentru trupa condusă de Lacroix și Strenk, iar Vaclav Novak și Hunor Csergo au dus scorul la 2-1 pentru Progym. „Lupii” s-au trezit din pumni și pe finalul reprizei au restabilit egalitatea prin Braden Walls, care a înscris la capătul unei faze la care au mai participat Richard Filip și Roberto Gliga. Cu doar câteva secunde înainte de finalul reprizei, Roberto Gliga i-a dus pe brașoveni în avantaj, după ce a marcat din pasa lui Sirokovs.

În ultima treime, Corona Wolves Brașov a reușit să mai înscrie de două ori, prin Logan Macmillan și Mason Wilgosh și a câștigat jocul cu scorul de 5-2. Pentru formația brașoveană urmează o deplasre în Austria și Ungaria, unde Mihaly și compania vor evolua vineri contra celor de la Vienna Capital, dumincă împotriva celor de la Ferencvarosi și luni contra maghiarilor de la Fehervari Titanok.

Articole sugerate

 

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: