23
Mar, Apr

Sport

Olimpia Brașov are parte de un meci de foc în runda a cincea a Ligii Naționale de baschet feminin. Fetele pregătite de Dan Calancea, Nenad Marinkovic și Miruna Crasnic vor juca, astăzi, de la ora 19.00, în deplasare împotriva formației BC Sirius Târgu Mureș.

Partida de la Târgu Mureș se anunță una extrem de dificilă. Cele două formații sunt vecine de clasament. Olimpicele sunt pe poziția a patra a clasamentului cu 6 puncte, la egalitate cu formația din Mureș, care ocupă locul al cincelea. „Olimpicele” au mari probleme de lot înainte de jocul de joi. Patru din cele cinci jucătoare străine ale lotului brașovean sunt fie accidentate, fie nerefăcute după accidentări. Astfel tehnicienii Olimpiei nu știu încă dacă se vor putea baza pe Pesovic, Kazlauskaite, Durrett sau Handford.

Meciul dintre BC Sirius Târgu Mureș și Olimpia Brașov se va desfășura joi, de la ora 19.00. După meciurile din runda a cincea, Liga Națională va lua o pauză de trei săptămâni, timp în care naționala României va juca împotriva Sloveniei și Franței, în campania de calificare la Women’s EuroBasket 2019. Olimpia are o singură jucătoare convocată la lotul de senioare, Gabriela Irimia. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: