19
Vin, Apr

Sport

Runda a zecea din liga a patra propune câteva meciuri extrem de interesante. Capul de afiș al etapei este ținut de confruntarea dintre AS „SR” Brașov și Colțea 1920 Brașov.

Derby-ul local care se va desfășura sâmbătă de la ora 11.00, pe stadionul „Tineretului”, opune două echipe în formă. Gazdele sunt neînvinse în primele nouă runde ale campionatului în timp ce băieții de la Colțea vin după patru victorii consecutive și au un moral foarte bun. Echipa suporterilor stegari ocupă primul loc cu 25 de puncte, în timp ce Colțea este pe poziția a cincea cu 20 de puncte strânse. Se anunță un duel extrem de interesant între cele două grupări.

Cealaltă echipă neînvinsă în acest sezon, Precizia Săcele are parte de un meci facil. Coman și compania vor da piept pe propriul teren cu Carpați Berivoi, una dintre echipele din subsolul clasamentului. Trupa condusă de Mihai Stere este marea favorită a acestei partide și aștaptă un pas greșit al liderului AS „SR” Brașov, pentru a trece pe prima poziție a clasamentului.

Un alt meci tare al rundei a zecea se va disputa la Zărnești, unde se întâlnesc ocupantele pozițiilor a treia și a patra din clasament, Olimpic Zărnești și ACSM Codlea. O partidă interesantă se va desfășura și la Tărlungeni unde Inter Tărlungeni întâlnește Inter Cristian.

Cea de-a treia echipă din municipiu, Steagu Roșu Brașov va juca în deplasare contra celor de Prietenii Rupea.

 

Iată programul complet al rundei a zecea: AS SR Brașov – Colțea 1920 Brașov, Precizia Săcele – Carpați Berivoi, Olimpic Zărnești – ACSM Codlea, Prietenii Rupea – Steagu Roșu Brașov, Inter Tărlungeni – Inter Cristian, Aripile Brașov – Cetatea Homorod, Chimia Orașul Victoria – Olimpic Voila și Voința Hurez – Avântul Dumbrăvița.    

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: