04
Lun, Mar

Foto: Zoltán Tamási

Sport

Corona Wolves Brașov și Ferencvaros Budapesta au oferit un spectacol de zile mari pe gheața patinoarului olimpic din Brașov. În fața unui public numeros, trupa condusă de fostul antrenor al Coronei, suedezul Greg Lindqvist, s-a impus cu scorul de 5-3 (0-1, 3-0, 2-2).

„Lupii” lui Martin Lacroix au deschis scorul în prima repriză prin reușita semnată de Tomas Klempa, care a reluat în poartă un puc respins de goalkeperul oaspeților după un șut al lui McDonald. În partea secundă Gliga și compania l-au făcut mare pe Sevela, iar băieții lui Lindqvist au profitat aproape de orice oportunitate de a marca. Jabornik, fostul fundaș al Coronei, Hietamaki și Tendler au făcut ca după 40 de minute de joc tabela să arate scorul de 3-1 în favoarea echipei din Budapesta. „Lupii” au început în forță ultima treime și în doar cinci minute au reușit să restabilească egalitatea după golurile lui Nagy Istvan și Zsombor Balasz.O nouă neatenție în defensive noastră a făcut ca Szappanos să înscrie pentru Fradi și să ducă echipa maghiară din nou în avantaj. McDonald și compania au încercat din răsputeri să egaleze, însă după ce în ultimele două minute nu au reușit să fructifice o dublă superiorite, oaspeții au scăpat pe contraatac și au marcat în poarta goală prin Sumi. S-a terminat 5-3 pentru Ferencvaros, iar băieții lui Lacroix vor să câștige punctele pierdute în meciul de astăzi de la Miercurea Ciuc.

„Sunt foarte fericit cu cele trei puncte câștigate azi. Am avut multe penalizări dar totuși am reușit să înscriem două goluri în inferioritate și cred că acolo meciul a fost oarecum decis. În prima repriză am jucat bine 5 la 5 dar toate inferioritățile ne-au obosit. Corona este o echipă bună, împotriva căreia se câștigă greu. Mă bucur că noi am reușit, ceea ce mă face fericit”, a spus antrenorul celor de la Ferencvaros Budapesta, Greg Lindqvist.

„Este un rezultat dezamăgitor pentru noi. Am avut multe superiorități din care nu am reușit să fructificăm decât două. Am fi putut mai mult, mai ales la ultima dublă superioritate când am rămas 5 contra 3. Am făcut multe greșeli, a avut loc și un blocaj emoțional al jucătorilor noștri dar trebuie să recunosc că, în final, Ferencvaros a jucat mult mai bine decât noi și a meritat victoria”, a spus la finalul jocului, tehnicianul „lupilor”, Martin Lacroix.

Corona Wolves Brașov va juca astăzi de la ora 18.00, la Miercurea Ciuc.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: