26
Vin, Apr

Sport

A treia ediție a celei mai cunoscute competiții pentru automobiliștii amatori, Promo Rally, e gata de start.  20 de piloți amatori s-au înscris deja pentru prima etapă a mini-campionatului Promo Rally, dar înscrierile sunt deschise până vineri 20 octombrie. Competiția se va desfășura pe un traseu amenajat în zona fostului stadion Municipal.

Campionatul Județean Promo Rally, ediția 2017-2018 se va desfășura pe parcursul a cinci etape între octombrie 2017 și februarie 2018. Competiția este organizată de Asociația Județeană de Automobilism Sportiv și sunt admiși în concurs doar concurenți amatori care nu dețin și nu au deținut în ultimii 5 ani licență sportivă în nicio ramură a automobilismului.

Sunt admiși la înscrieri și piloții licențiați dar ei nu vor puncta în clasamente. Taxa de înscriere este de 200 de lei.

 

Se vor constitui trei clase, în funcție de cilindree. Astfel la clasa I se vor înscrie mașinile până la 1600 de cmc, clasa a II-a între 1601 cmc și 2200 de cmc, iar la clasa a III-a se încadrează mașinile cu peste 2201 de cmc.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: