19
Vin, Apr

Sport

Micuțele gimnaste de la CS Transilvania Brașov au cucerit zece medalii la turneul internațional de gimnastică ritmică „Ciocârlia”. Brașovencele, care au concurat la Chișinău împotriva unor sportive din Moldova, Ucraina, Rusia și România, s-au întors de la competiția din republica Moldova cu două medalii de aur, patru de argint și patru de bronz.   

Peste 100 de sportive au luat startul la Turneul Internațional de Gimnastică Ritmică, „Ciocârlia”, competiție desfășurată în perioada 14-16 octombrie. Clubul brașovean a participat cu 10 gimnaste la concurs și toate au obținut medalii. În competiția „Mica Gimnastă” , la categoria 7 ani, Dalina Ungureanu a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. La categoria 6 ani, Clubul Sportiv Transilvania a urcat din nou pe podium, după ce Nora Spulber a obținut medalia de argint.  Bianca Nastasă a cucerit argintul și Teodora Olteanu bronzul  la categoria 8 ani. Toate cele patru sportive sunt pregătite de antrenoarea Carla Stoica.

La categoria a IV-a, sportive cu vârste cuprinse între 9 și 10 ani, Daria Ceban a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la individual compus. Nicoli Maniță și Izabela Vîrnă au luat argint, în timp ce Patricia Cabuz, Raluca Gafton și Florina Radu au obținut medalii de bronz.

„A fost o competiție extrem de reușită pentru gimnastele noastre. A fost un ultim test înainte de Cupa României și Campionatul Național pentru Ansambluri.  Ne-am simțit foarte bine la Chișinău și sunt încântată de rezultatele obținute de fete. A fost obositor, dar medaliile cucerite ne-au făcut să uităm de oboseală”, a declarat antrenoarea gimnastelor de la CS Transilvania Brașov, Carla Stoica.

 

Următoarele provocări pentru gimnastele braşovene sunt Cupa României și Campionatul Naţional pentru Ansambluri, competiții ce se vor desfășura în luna noiembrie.

Articole sugerate

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: