20
Sâm, Apr

Sport

Singura echipă de futsal a Brașovului, Colțea 1920, merge perfect în liga secundă. În runda a patra a campionatului, formația brașoveană a câștigat de o manieră categorică jocul disputat în deplasare împotriva formației West Deva, scor 8-1 (4-0).

Colțea 1920 Brașov s-a deplasat la Deva fără trei piese extrem de importante în angrenajul echipei. Antrenorul / jucător Radu Burciu și vedetele Călugăreanu și Răzvan Radu nu au făcut deplasarea la Deva ei fiind cu naționala de minifotbal în Tunisia. Chiar și fără ei, Colțea a demonstrat că este una din echipele foarte bune ale campionatului și s-a impus fără probleme la Deva cu scorul de 8-1 (4-0).

Cornel Țicalo a marcat un hattrick în jocul cu West Deva și a fost cel mai bun jucător de pe teren. Pentru Colțea 1920 Brașov au mai punctat Horațiu Gavrilă de două ori și Emanuel Crețulescu, Radu Marinescu și Paul Isac, câte un gol fiecare.

„ Mă bucur că am reușit să câștigăm ținând cont că ne-au lipsit trei jucători importanți.Astăzi am simțit o responsabilitate în plus în fața colegilor. Avem o echipă bună și copii de mare viitor. Am arătat ca o formație care își dorește să promoveze și sper să continuăm așa ca să ne îndeplinim obiectivul", a declarat MVP-ul partidei de la Deva, Cornel Țicalo.

Colțea 1920 Brașov are patru victorii din tot atâtea meciuri și ocupă prima poziție a clasamentului Ligii a doua de futsal. Sâmbătă, 21 octombrie, formația de sub Tâmpa va primi vizita celor de la Futsal Ceahlăul Piatra Neamț.

Articole sugerate

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: