25
Joi, Apr

Sport

Rundă nefastă pentru echipele brașovene din liga a treia. AFC Hărman a pierdut al doilea meci consecutiv în acest tur de campionat și a căzut până pe poziția a patra a clasamentului seriei I.  Trupa lui Florin Stângă a fost învinsă pe propriul teren cu scorul de 2-1 (1-1) de CSM Roman. Formația Viitorul Ghimbav a fost învinsă pe propriul teren de Sănătatea cluj, scor 0-2 (0-0) și ocupă poziția a 13-a a clasamentului seriei a cincea.

Hărmănenii au început bine jocul de pe propriul teren cu CSM Roman. Forika și compania au deschis scorul în minutul 30 prin Mitrică, dar oaspeții au reușit să egaleze chiar înainte de pauză. După odihnă, AFC Hărman a ratat o lovitură de la 11 metri prin Prejmerean, iar cum ocaziile se răzbună CSM Roman a punctat pentru 2-1 și a plecat cu toate punctele de la Hărman. Cu 16 puncte strânse până acum, AFC Hărman ocupă locul patru în clasament la două puncte distanță de liderul SC Oțelul Galați.  În runda următoare, Poverlovici și compania vor avea parte de un meci foarte greu pe terenul celor de la AFK Miercurea Ciuc, formație pregătită de brașoveanul Laszlo Balint.

Olimpic Cetate Râșnov a stat în runda a opta a campionatului și ocupă locul 7 în clasamentul seriei I cu 12 puncte strânse până acum. În runda următoare, trupa condusă de Dan Bona va juca pe propriul teren în compania celor de la Aerostar Bacău, formație aflată pe poziția secundă a clasamentului cu 18 puncte, la egalitete cu liderul SC Oțelul Galați.

În seria a cincea din liga a treia, Viitorul Ghimbav a pierdut jocul disputat pe propriul teren în compania celor de al Sănătatea Cluj cu scorul de 0-2 (0-0). După o primă repriză echilibrată, ghimbășenii au primit gol în minutul 71. Trei minute mai târziu, Pavel și Gjinea au fost eliminați, iar Ghimbavul a mai primit un gol în minutul 90. S-a terminat 2-0 pentru Sănătatea Cluj, iar Viitorul este pe locul 13 al clasamentului seriei a cincea cu doar trei puncte adunate. În runda următoare, Ghimbășenii se deplasează la Avrig pentru meciul cu lanterna roșie a seriei.   

Articole sugerate

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: