19
Vin, Apr

Sport

Voleibalistele de la ACS Transilvania Brașov încep o nouă aventură în Divizia A2, seria vest. În sezonul trecut, primul al formației brașovene, „pisicile sălbatice” au fost foarte aproape de promovarea pe prima scenă a voleiului feminin românesc. Cu o echipă extrem de tânără, brașovencele au pierdut promovarea în fața formației Rapid București.

Anul acesta, echipa studențească a Clubului Sportiv Transilvania își propune să facă o nouă figură furmoasă în seria vest a diviziei A2. „Pisicile sălbatice” din Brașov se vor duela în acest sezon cu formațiile CSM Sibiu, CSU Medicina Târgu Mureș, CS Volei Club Deva, CSU Oradea, FC Argeș Pitești, SCMU Craiova și CSU Politehnica Timișoara.

În prima rundă a campionatului, fetele pregătite de Răzvan Pătran vor juca sâmbătă, de la ora 14.00, la sala de sport de pe Colina Universității, împotriva formației CSM Sibiu.

 

Oficialii formației de sub Tâmpa au reușit să păstreze nucleul de jucătoare din sezonul trecut și au reușit să aducă la echipă câteva jucătoare care să dea un plus de valoare. Răzvan Pătran se va baza în acest sezon pe următorul lot de jucătoare: Sorina Miclăuș (componentă a lotului de junioare al României), Andreea Fiterău, Oana Lăpușan, Gabriela Pușcaș, Oana Popa, Andreea Haba, Alexandra Mureșan, Ana-Maria Senteș, Diana Predoiu, Ana-Maria Băilă, Cristina Costina și Ana-Maria Iozu.  

Articole sugerate

  


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: