26
Vin, Apr

Sursa Foto: fanhandbal.ro

Sport

Handbalistele de la Corona Brașov își doresc să continue parcursul perfect din acest start de sezon. În runda cu numărul patru din liga națională, brașovencele se vor deplasa la Zalău, unde vor da peste formația pregătită de Gheorghe Tadici. Confruntarea va avea loc vineri de la ora 18.15.

Înainte jocului de vineri, Corona are trei victorii din tot atâtea partide, în timp ce formația din Zalău au câștigat disputele de Măgura Cisnădie și Rapid dar a pierdut în fața fetelor de la CSM Roman cu scorul de 23-26. Tehnicianul Coronei, Costică Buceschi este conștient că va avea parte de un meci dificil, dar merge la Zalău pentru a obține maxim din partida cu trupa condusă de Gheorghe Tadici.

„La Zalău nu va fi deloc uşor. Ne aşteaptă un meci cu o echipă care pierde foarte greu acasă şi care a terminat sezonul trecut pe podium, la numai un punct de locul doi. HC Zalău este una dintre puţinele echipe care şi-au păstrat lotul şi conducerea, în contextul în care majoritatea cluburilor, la acest început de sezon, şi-au schimbat foarte multe jucătoare dar şi staff-ul tehnic. Cred că din punctul acesta de vedere, Zalăul pleacă cu un atu, dar noi sperăm să facem un joc mult mai bun decât am făcut în primele trei etape. Avem nevoie de consistenţă şi maturitate în joc pentru a putea pune probleme echipei din Zalău, mai ales la ea acasă, acolo unde joacă foarte bine. O victorie la Zalău ar însemna foarte mult pentru noi ca moral, dar şi pentru îndeplinirea obiectivului pe care îl avem, de a ne clasa cât mai sus în clasament şi de a ne bate pentru primele locuri. Ţinând cont că avem în Liga Naţională feminină un sistem cu jocuri tur-retur, este clar că fiecare echipă va încerca în primul rând să îşi câştige jocurile acasă. Iar atunci când iei un punct de la o echipă contracandidată este extraordinar. Încercăm cu această etapă de la Zalău să arătăm că avem valoare şi că putem să emitem pretenţii pentru unul dintre locurile de pe podium la sfârşitul sezonului”, a spus tehnicianul Coronei, Costică Buceschi.

 

Și echipa de divizia A va avea meci în această săptămână. Fetele antrenate de Dragoș Dobrescu vor evolua joi, de la ora 16.00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, împotriva formației ACS Crișul Chișineu-Criș. „Trebuie să aducem cât mai multe jucătoare tinere la meciurile de divizie, să formăm viitoarele jucătoare ale Coronei. Există deja fete care au dovedit că pot face faţă la meciurile de Liga Naţională, aşa cum este Sorina Tîrcă, de exemplu. Sperăm ca de la meci la meci să se vadă un progres pentru cât mai multe dintre ele”, a spus Dragoş Dobrescu.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: