28
Joi, Mar

Sport

  Sezonul 2017-2018 din Liga I Betano este unul echilibrat și sunt deja mai mulți jucători care s-au remarcat în acest start de campionat. Regula impusă de Federația Română de Fotbal, prin care fiecare echipă este obligată să folosească un jucător sub 19 ani pe întreaga durată a unui meci a scos la iveală câțiva puști de mare viitor.

Bijuteria celor de la FCSB, Dennis Man, pare să fie unul dintre cei mai constanți jucători din Liga I Betano și dacă va continua să joace la nivelul la care a făcut-o până acum, Dennis are șanse să fie MVP-ul sezonului 2017-2018 în Liga I Betano.

      Puștiul de doar 18 ani, a jucat în toate cele zece meciuri disputate în campionat de FCSB, iar în opt dintre ele a fost titular. Dennis Man nu a fost atras de alte sporturi. El s-a îndrăgostit de mic de fotbal și la șase ani era deja remarcat de antrenorul său de atunci. Dennis a marcat patru goluri în acest sezon pentru formația condusă de Nicolae Dică și este golgheterul formației roș-albastre, la egalitate cu vârful francez Harlem Gnohere.

Dennis Man a jucat perfect în prima etapă a campionatului și a adus trei puncte formației FCSB prin golul marcat în poarta celor de la Voluntari în minutul 90+2. În runda a patra a sezonului, Dennis Man a mai adus trei puncte importante formației bucureștene după ce a marcat golul victoriei în partida din deplasare cu Concordia Chiajna. În etapa a șaptea, puștiul minune al celor de la FCSB a mai înscris un gol de trei puncte în disputa din deplasare contra celor de la Juventus București. În runda a zecea a Ligii I Betano, FCSB a făcut un meci foarte bun contra celor de la Gaz Metan Mediaș, scor 4-0, iar Dennis Man a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, el reușind să marcheze în poarta medieșenilor cu un lob superb.

Puștiul născut la Arad a impresionat la UTA în liga a doua și a fost transferat de vicecampioana României, care i-a stabilit și o clauză de reziliere a contractului de 50 de milioane de euro. Dennis Man a evoluat și pentru naționalele sub 19 ani și sub 21 de ani ale României, pentru care a marcat deja de patru ori. Mijlocașul ofensiv al celor de la FCSB este unul dintre pariurile lui Nicolae Dică și dacă evoluțiile sale vor fi în continuare la fel de convingătoare, Dennis Man poate fi MVP-ul acestui sezon în Liga I Betano.     


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: