28
Joi, Mar

Sport

Fotbal spectacol aseară în Liga Campionilor. În etapa a doua din faza grupelor Champions League, aseară au avut loc jocurile din grupele E, F, G și H. Real Madrid a câștigat la Dortmund în fața Borussiei, Sevilla, Napoli, City și Tottenham nu au avut probleme în jocurile cu Maribor, Feyenord, Șahtior și APOEL. Liverpool a remizat la Moscova, Beșiktaș i-a învins pe nemții de la Leipzig, iar Porto s-a impus pe ternul celor de la AS Monaco.

 În grupa E, Sevilla s-a distrat cu Maribor și s-a impus la final cu scorul de 3-0 după tripla lui Ben Yedder, în timp ce la Moscova, Spartak și Liverpool au terminat la egalitate scor 1-1. Rușii au deschis scorul prin Fernando în minutul 23, dar trupa lui Klopp a egalat în minutul 31 prin reușita lui Coutinho, revenit printre titularii cormoranilor după telenovela din această vară cu transferul brazilianului la Barcelona.

În grupa F, Manchester City pare de neoprit și a învins Șahtior Donetk cu scorul de 2-0. Formația condusă de Guardiola a deschis scorul imediat după pauză prin De Bruyne, iar Sterling a stabilit scorul final în ultimul minut de joc. În cealaltă partidă a grupei, Napoli a câștigat fără probleme partida de pe teren propriu cu Feyenoord Rotterdam. Insigne a deschis scorul în minutul 7, iar Mertens a făcut 2-0 imediat după pauză. Fostul jucător al celor de la real madrid, Callejon a dus scorul la 3-0 în minutul 79, dar olandezii au marcat golul de onoare în minutele de prelungire prin Amrabat.

În grupa G, la Istanbul, Besiktas a trecut de red Bull Leipzig cu scorul de 2-0, după reușitele semnate de Babel în minutul 11 și Talisca în minutul 44. În celălalt meci, o reeditare a finalei Champions League din 2004, FC Porto a proddus surpriza serii și s-a impus cu 3-0 pe stadionul celor de la AS Monaco. Dubla lui Aboubakar și golul lui Layun au adus trei puncte formației lusitane.

În grupa H, Tottenham, cu Harry Kane în mare formă, s-a impus cu scorul de 3-0 în Cipru în fața celor de la APOEL Nicosia. Toate cele trei goluri ale partidei au purtat semnătura vârfului englez Harry Kane. În cel mai așteptat meci al serii, la Dortmund s-au aflat față în față Borussia și Real Madrid, deținătoarea trofeului. Trupa lui Zidane a deschis scorul prin Bale în minutul 18, iar Cristiano Ronaldo a făcut 2-0 în minutul 50. Nemții au revenit în joc patru minute mai târziu când Aubameyang a reușit să-l învingă pe Navas, dar CR7 a mai marcat un gol în poarta Borussiei în minutul 79 și s-a încheiat 3-1 pentru madrileni.

În această seară se vor disputa meciurile din etapa a doua a grupelor A, B, C și D din Champions League. Iată programul meciurilor:

Grupa A:

FC Basel – Benfica Lisabona

CSKA Moscova – Manchester United

Grupa B:

Anderlecht – Celtic

PSG – Bayern Munchen

Grupa C:

Qarabag – AS Roma (ora 19.00)

Atletico Madrid  - Chelsea Londra

Grupa D:

Juventus Torino – Olimpiakos Pireu

Sporting Lisabona – FC Barcelona

Articole sugerate

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: