29
Vin, Mar

Sursa Foto: fanhandbal.ro

Sport

Echipa de handbal feminin din divizia A, a clubului Corona Brașov, joacă vineri de la ora 18.00, în deplasare cu Olimpic Târgu Mureș, în runda a doua a campionatului.

Trupa condusă de Dragoș Dobrescu a câștigat fără probleme meciul cu CSM Oradea din prima etapă a campionatului și privește cu încredere spre jocul de la Târgu Mureș.

„Ştim în mare lotul celor de la Olimpic, pentru că am jucat astă vară un meci amical cu ele. Ca majoritatea echipelor din divizie, şi ele au în lot şi jucătoare tinere dar şi unele cu experienţă, care au mai jucat în prima ligă. Cu toate acestea, pe noi trebuie să ne intereseze doar să ne facem treaba cât mai bine, şi indiferent de adversarul pe care îl vom avea în faţă, să ştim că am făcut tot ce am putut pentru a scoate un rezultat bun. Important este ca fetele tinere şi foarte tinere pe care le avem în lot, să capete încredere în ele că se pot descurca foarte bine şi în faţa unor adversare care au mai multă experienţă decât ele", a spus Dragoş Dobrescu.

 

Pentru meciul cu Olimpic Târgu Mureş, de la echipa mare au fost cooptate în lot Isabela Roşca, Cristina Creţu şi Sorina Tîrcă. Interul Daria Bucur va lipsi la această partidă deoarece a fost convocată, în premieră, la echipa naţională de senioare, pentru acţiunea de la Râmnicu Vâlcea. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: