18
Joi, Apr

Sport

Singura echipă de futsal a Brașovului, Colțea 1920, a pornit cu dreptul în ediția 2017-2018 a ligii a doua de futsal. Trupa condusă de antrenorul / jucător Radu Burciu s-a impus în deplasarea de la Suceava  în fața celor de la Bukovina Vicov cu scorul de 11-6 (4-1). Brașovenii, care  au ca obiectiv promovarea în prima ligă de futsal, vor juca în runda a doua a campionatului, pe propriul teren, în compania celor de la Pro-Tineret Sighișoara.  

Cu jucători extrem de experimentați în echipă, precum Burciu, Călugăreanu, Isac, Țicalo și Bunduc, Colțea 1920 Brașov este favorită clară în disputa cu Pro-Tineret Sighișoara. Oaspeții formează însă o trupă bine închegată, care joacă de mult timp împreună și care în sezonul trecut a pierdut la limită ambele jocuri dispute cu formația de sub Tâmpa. Se anunță un meci interesant, în care Țicalo și compania nu au voie să facă pași greșiți.

„Întâlnim o echipă incomodă,o echipă tânără care ne-a pus probleme și în sezonul trecut. Noi avem o echipă bună și cu multă experiență și sunt sigur că ne vom impune. Este primul meci acasă și vrem să facem un joc bun și să câștigăm toate punctele”, a declarat antrenorul/jucător al celor de la Colțea 1920 Brașov, Radu Burciu.

În această vară, Colțea 1920 Brașov s-a întărit prin transferurile lui Gabriel Bunduc și Cornel Țicalo.

„Mă bucur că m-am întors la Colțea. Am început aici un proiect și atunci când am plecat, am simțit că am lăsat lucrurile neterminate. M-am întors la Brașov și îmi doresc să facem performanță cu această echipă. Avem un lot de jucători în care îmbinăm experiența cu tinerețea și îmi doresc foarte mult să promovăm. Am câștigat la Vicov și nu avem voie să ne împiedicăm la jocul de pe teren propriu cu Pro-Tineret Sighișoara. Îmi doresc să vină cât mai multă lume la sală și să ne susțină”, a declarat goalkeeper-ul celor de la Colțea 1920 Brașov, Gabriel Bunduc.  

„Mă bucur că pot juca futsal acasă, la Brașov. Mi-a plăcut foarte mult proiectul de la Colțea și cred că avem o echipă foarte bună care poate face lucruri frumoase în acest sezon al ligii a doua. Suntem o echipă ofensivă, care vrea să marcheze mult și care face spectacol la fiecare meci. Cred că cei care vor veni sâmbătă la meciul cu Sighișoara vor fi plăcut impresionați de ceea ce vor vedea. Suntem echipa mai valoroasă și trebuie să câștigăm”, a declarat Cornel Țicalo, cel care în prima etapă a campionatului a marcat de trei ori în poarta celor de la Bukovina Vicov.

Un alt jucător cu mare experiență, care s-a alăturat proiectului de la Colțea 1920 Brașov este Liviu Șerban. El îndeplinește și rolul de antrenor secund al formației de sub Tâmpa.

„Suntem un grup de prieteni, aici la Colțea 1920 Brașov. Cu o parte dintre băieți mă știu de foarte mult timp și am jucat împreună multe meciuri. Consider că avem o echipă foarte bună, dar trebuie să demonstrăm pe teren. Sâmbătă jucăm pentru prima dată în acest sezon în fața propriilor suporteri și îmi doresc să facem un meci bun, spectaculos și să câștigăm”, a declarat Liviu Șerban.

 

Partida dintre Colțea 1920 Brașov și Pro-Tineret Sighișoara se va disputa vineri de la ora 19.00, la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași”. Prețul unui bilet de intrare la acest joc este de 5 lei.  


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: