31
Mar, Ian

Sursa Foto: totalbaschet.ro

Sport

„Olimpicele” au câștigat și cel de-al doilea joc amical cu Politehnica Național Iași. După victoria din meciul de mați seara, scor 78-71, trupa brașoveană s-a impus destul de greu miercuri dimineață. Pesovic și compania au câștigat la doar trei puncte diferență, scor 83-80 (25-17, 16-19, 23-19, 19-25).

Biljana Pesovic a fost din nou cea mai bună jucătoare de pe teren. Vedeta trupei de sub Tâmpa a fost aproape de un triple-double, ea terminând meciul cu 19 puncte înscrise, 11 pase decisive și 7 recuperări. În double-double a terminat și pivotul Higgins ea reușind 12 puncte și 12 recuperări. Pentru Olimpia au mai punctat Webb 21, Ghizilă 13, Craciun 7, Houser  6 și Ardelean 5 puncte.

„A fost un meci de pregătire și nu m-a interesat niciun mement rezultatul. Din păcate mai avem foarte multe de pus la punct, mai ales pe faza de apărare. Primim mult prea ușor puncte și este clar că relațiile de joc nu funcționează așa cum trebuie. Sunt jucătoare care au venit în urmă cu doar o săptămână și este clar că mai avem mult de muncă pentru a ajunge acolo unde ne dorim”, a declarat tehnicianul „olimpicelor”, Dan Calancea.

După acest jocuri cu trupa moldoveană, Olimpia CSU Brașov se va testa vineri seara de la ora 18.00 și sâmbătă dimineața de la ora 11.00, în deplasare cu formația CSM Târgoviște.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: