25
Joi, Apr

Sport

Olimpia Brașov a ocupat locul trei la „Cupa Sirius” la baschet feminin. La competiția amicală desfășurată în perioada 15-17 septembrie la Târgu Mureș, fetele pregătite de Dan Calancea, Nenad Marinkovic și Miruna Crasnic au pierdut cu UPM Sirius Târgu Mureș, scor 85-80 și cu Universitatea Cluj-Napoca, scor 82-75 și au câștigat partida cu Kecskemet din Ungaria, scor 102-61.

În urma acestor rezultate, formația brașoveană a ocupat locul al treilea la Cupa Sirius, după Universitatea Cluj și Sirius Târgu Mureș.

„Am început pregătirea pe data de 4 septembrie, din rațiuni financiare, iar săptămâna trecută am avut un cantonament și Cupa Sirius ,la Târgu Mureș. Suntem într-o perioda de acumulări, iar modul în care au răspuns jucătoarele la efort a fost admirabil. Rezultatele din jocurile amicale nu au nicio relevanță în acest moment. Am jucat cu echipe care au în fața noastră trei săptămâni în plus de antrenamente și firesc acest lucru a făcut diferența. Avem enorm de mult de muncit și sper într-o evoluție foarte bună și în această ediție de campionat”, a declarat tehnicianul „olimpicelor”, Dan Calancea.

Trupa de sub Tâmpa își va continua antrenamentele la Brașov, iar la finalul săptămâni va susține două jocuri de verificare în deplasare cu Universitatea Alba Iulia. Partidele se vor disputa vineri de la ora 18.00 și sâmbătă de la ora 11.00.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: