26
Vin, Apr

Sport

Corona Wolves Brașov a câștigat în fața formației maghiare Fehervar Titanok cu scorul de 6-3 (0-1, 4-0, 2-2) și a acumulat primele puncte în Erste Liga.

După ce în prima repriză, maghiarii au reușit să deschidă scorul, „lupii” au revenit în joc în partea secundă și au marcat de patru ori prin Sirokovs, Macmillan, Stoflet și Arpad Mihaly. În ultima repriză, jocul a fost echilibrat și fiecare formație a punctat de câte două ori, reușitele gazdelor fiind semnate de Gergo Biro și Roberto Gliga. S-a terminat 6-3 pentru Corona Wolves Brașov care astfel a acumulat primele puncte în această competiție.

 „Sunt mulțumit de acest meci. Am jucat cu multă energie și chiar dacă în prima repriză am fost conduși, nu am intrat în panică și am încercat să ne creem și mai multe șanse de a înscrie. Sunt fericit că am văzut pucul intrând în poarta adversă de multe ori. A fost un meci bun pentru noi, care a generat o reacție a publicului de care îmi era dor”, a spus tehnicianul formației Corona Wolves Brașov, Martin Lacroix.

 

Pentru gruparea brașoveană urmează trei partide în deplasare în Austria și Ungaria. „Lupii” se vor revedea cu fanii hocheiului pe 6 octombrie, când trupa de sub Tâmpa va primi vizita celor de la Ujpest. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: