25
Joi, Apr

Sport

Corona merge ceas în Liga Națională de handbal feminin. Trupa condusă de Costică Buceschi și Dragoș Dobrescu are maxim de puncte după primele trei jocuri. Ultima victimă a celor de la Corona a fost Universitatea Cluj. Hotea și compania au trecut de formația clujeană cu scorul de 30-23 (16-12).

Handbalistele de sub Tâmpa au controlat jocul de la un capăt la celălalt și au câștigat fără probleme partida. Pentru Corona au marcat Buceschi 5 goluri, Neagu și Bloj câte 4, Tiron, Popa și Chiricuţă câte 3 reușite, Chiper și Cozma câte 2 goluri, Tătar, Tomescu, Tîrcă și Hotea câte o reușită fiecare.

După trei runde, Corona are maxim de puncte în clasamentul Ligii Naționale și privește cu încredere spre jocul din etapa viitoare, când Hotea și compania vor juca în deplasre la Zalău. În Liga Naţională urmează o pauză competiţională datorată acţiunii lotului naţional de senioare, acolo unde Corona are convocate patru jucătoare: Laura Chiper, Eliza Buceschi, Cynthia Tomescu şi Daria Bucur.

 

Și echipa de divizia A a început cu dreptul campionatul. Fetele pregătite de Dragoș Dobrescu au câștigat fără drept de apel jocul cu CSU Oradea, scor 35-18 (17-8). Pentru Corona au punctat Lopătaru 8 goluri, Tîrcă și Bucur câte 6 goluri, Crețu și Lăcătuș câte 4 reușite, Căprar 3, Tăbăcaru 2 și Hăgeanu și  Zainea câte o reușită fiecare. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: