05
Mar, Mar

Sursa Foto: Facebook/ASC Corona Brasov Official

Sport

După victoriile din Cupa EHF cu gruparea bosniacă Grude și după ce au defilat în meciul de la Deva din campionat, handbalistele de la Corona revin în fața propriilor suporteri. Duminică de la ora 15.30, Hotea și compania primesc vizita formației CSU Danubius Galați, în runda a doua a Ligii Naționale de handbal.

Antrenoarea Mariana Tîrcă a declarat înaintea partidei contra gălăţencelor că deşi echipa pe care o antrenează va primi vizita unei nou promovate, asta nu înseamnă că meciul poate fi tratat cu superficialitate.

„Putem spune că am intrat serios în jocurile oficiale, jocurile pe puncte, astfel că trebuie să fim foarte atenţi să nu facem paşi greşiţi, pentru că aceştia ne vor costa scump la finalul campionatului. Duminică jucăm acasă, este primul meci de campionat şi chiar dacă vom avea în faţă o nou promovată, asta nu înseamnă că trebuie să stăm foarte relaxaţi şi să tratăm meciul cu superficialitate. Cum am spus, atunci când joci pe puncte, orice pas greşit costă. Nu ştim mare lucru despre echipa adversă, dar am încredere că dacă fetele vor urma întocmai ce le cerem de pe margine, nu vom avea probleme. Mai este de lucru, dar suntem optimişti. În acest moment, nu pot spune că suntem acolo unde îmi doresc să fie această echipă din punct de vedere al jocului, pentru că este început de sezon, am avut şi meciuri mai uşoare în care au fost şi momente de relaxare, însă sper ca într-un timp cât mai scurt să ne găsim cadenţa pe care mi-o doresc la fete şi să văd acea determinare şi atitudine potrivite performanţei. Avem fete cu potenţial, cu calităţi bune care trebuie să joace la un nivel mai bun decât au arătat în partidele de până acum", a spus antrenoarea Coronei.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: