01
Vin, Mar

Sport

În acest weekend, pasionații de futsal se pot întoarce în Sala Sporturilor. Celta Brașov va juca în prima rundă a campionatului pe teren propriu împotriva celor de la Pro Tineret Sighișoara. Meciul se va disputa la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași”, vineri, de la ora 19.00.

Pentru al doilea an consecutiv, Brașovul va avea o echipă în liga a doua. Din acest sezon, CS Colțea 1920 Brașov se va numi Celta Brașov, după acordul de colaborare dintre Primăria Municipiului Brașov, Direcția Sport și Tineret Brașov, clubul spaniol Celta de Vigo și CS Colțea. Campionatul se va desfășura după sistemul tur-retur, urmând ca primele patru clasate la finalul sezonului să acceadă în play-off-ul pentru promovare. Celta Brașov a reușit să oficializeze transferul jucătorului Radu Burciu, de la echipa din prima ligă Sepsi OSK Sfântul Gheorghe, căpitanul naționalei României la Campionatul European de Minifotbal proaspăt încheiat. Burciu a fost înlocuit pe banca tehnică a brașovenilor de Paul Isac, acesta urmând să fie antrenor-jucător.

„Ne bucurăm că avem continuitate și în acest an în ceea ce privește echipa de futsal. Avem un colectiv unit și experimentat cu care ne dorim să obținem cât mai multe victorii. În acest an am înscris în competiție și o echipă de juniori la Campionatul Național de Futsal U19, care va fi condusă de Paul Isac. Vom promova mulți juniori născuți 1999 și 2000 pentru a le da încredere și a asigura o continuitate futsalului brașovean, un sport cu tradiție în orașul nostru”, a declarat președintele celor de la Celta Brașov, Ciprian Jurubescu.

Meciul dintre Celta Brașov și Pro Tineret Sighișoara se va disputa vineri de la ora 19.00.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: