07
Joi, Dec

Sursa Foto: Facebook/ASC Corona Brasov Official

Sport

Corona Brașov va juca primul meci din sezonul 2016-2017 al Ligii Naționale de handbal feminin, în deplasare contra formației Cetate Deva. Fetele antrenate de Mariana Tîrcă și Dumitru Berbece și-au făcut încălzirea la meciurile cu formația bosniacă Grude, din primul tur al cupei EHF.

După două victorii convingătoare handbalistele de sub Tâmpa au plecat la Deva încrezătoare că pot obține o victorie și în campionat.

„Sper să facem un joc bun la Deva și să câștigăm toate cele trei puncte. Va fi un meci foarte greu pentru că nu cunoaștem nimic despre adversarul nostru. Chiar dacă au un efectiv redus de jucătoare, noi tebuie să fim atenți. Vreau să facem un joc bun, vreau să văd determinare și atitudine și atunci cu siguranță va veni și un rezultat pozitiv. Important este ca noi să ne facem jocul. Fetele s-au pregătit bine, avem un tonus bun după meciurile cu HZRK Grude din Cupa EHF, aşa că suntem optimiști”, a spus Mariana Târcă.

Liga Națională de handbal feminin a debutat în weekend iar surprizele nu au întârziat să apară. Dacă CSM București pare să nu aibă niciun fel de problemă în a câștiga un nou titlu, celelalte formații se vor bate de la egal la egal pentru locurile de pe podium.

„Pentru noi va fi un campionat extrem de dificil. Pretendentele la un loc pe podium s-au întărit. Sperăm să ne regăsim şi noi cadenţa. Faţă de ce a fost anul trecut, din efectivul nostru lipseşte o piesă importantă, dar cu toate acestea sper ca într-un timp cât mai scurt această absenţă să nu se mai simtă. Eu mai vreau jucătoare care să ne ajute, dar să vedem ce mai putem găsi în momentul acesta”, a declarat antrenoarea Mariana Tîrcă

Partida dintre Cetate Deva și Corona Brașov, contând pentru prima etapă a Ligii Naționale de handbal, se va disputa miercuri cu începere de la ora 18.00 la Deva. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: