18
Joi, Apr

Sport

Echipa de handbal feminin Corona Brașov a plecat în cantonament la Sfântu Gheorghe. În acest stagiu de pregătire, antrenorii Costică Buceschi și Dragoș Dobrescu vor pune baza pe pregătirea fizică, dar fetele vor lucra și în sală cu mingea.

După câteva zile în care handbalistele au fost testate din punct de vedere fizic, Hotea și compania au plecat în cantonament la Sfântu Gheorghe. Timp de opt zile, fetele vor face cunoștință cu pista de tartan a stadionului și cu sala de forță din orașul covăsnean. Cei doi tehnicieni au programat și câteva ședințe de pregătire tehnico-tactică.

,,Este o perioadă normală pentru fiecare echipă, la fiecare început de sezon. Noi vom încerca să facem o pregătire mixtă și afară și în sala de forță dar vom lucra și la baza tehnico-tactică a echipei. Avem tot ce ne trebuie la Sfântu Gheorghe, pentru o pregătire adecvată, e și multă liniște, așa încât sper să ne facem treaba bine. Sper ca până la finalul acestei perioade de acumulări, toată lumea să fie pe aceeași linie, din punct de vedere al pregătirii fizice, iar după terminarea cantonamentului, să putem începe cu adevărat pregătirea specifică”, a declarat tehnicianul Coronei, Costică Buceschi.

„Urmează o perioadă grea. Aceste cantonamente nu sunt chiar frumoase, dar suntem conștiente că antrenamentele ne vor ajuta. Cel mai important este să facem o pregătire bună și să ajungem unde ne dorim”, a declarat și ultima achiziție a Coronei, Laura Popa.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: